Ga naar inhoud


Laatste Nieuws


Firaxis kondigt opvolger Alpha Centauri aan


 Bijgevoegde Afbeelding: beyond-earth-boxshot.jpg

Firaxis heeft op de PAX een nieuw spel aangekondigd, namelijk Sid Meier's Civilization: Beyond Earth. Zonder het expliciet erbij te vermelden gaat hier eigenlijk om Alpha Centauri II, maar deze naam is onmogelijk voor Firaxis omdat Electronic Arts hier de merkrechten op heeft.

Het spel start op het moment dat de mensheid de aarde verlaat om opnieuw te beginnen op andere planeten. Je kunt als speler zelf kiezen welk volk je vertegenwoordigd, maar ook wat voor manschappen je meeneneemt (bijvoorbeeld soldaten of engineers) en wat voor vracht (bijvoorbeeld bouwmaterialen of wapens).

Beyond Earth is al bijna af. Het moet al dit najaar op de markt komen, voor alle drie besturingssystemen ondersteund door Steam: Windows,OS X en voor Linux.

Lees verder →    0 reacties    -----

Civilization bundel te koop bij HumbleBundle

7 februari 2014 | Chris in Civilization V

Tot en met 18 februari is er een Sid Meier HumbleBundle actie waarbij je voor een zelf te bepalen bedrag een aantal Sid Meier spellen kan kopen.

Lees verder →    0 reacties    -----

Civilization V Gold via Steam verkrijgbaar in d...

17 februari 2013 | Chris in Civ V: Nieuws

De "Gold" versie van Civiliation V is verkrijgbaar in de VS versie van de Steam store. Deze versie heeft alle DLC's en de uitbreiding "Gods and Kings". In de VS kost deze versie 49 dollar.

http://store.steampo...ub/25544/?cc=us

Lees verder →    0 reacties    -----


Hoofd-ontwerper Civilization V begint ontwikkel...

12 februari 2013 | Chris in Articles

John Shafer, betrokken als programmeur bij de ontwikkeling van Civilization iV en hoofd-ontwerper van Civilization V, is een inzamelingsactie op Kickstarter begonnen om geld bij elkaar te krijgen voor de bouw van zijn eigen spel.

Het spel lijkt sterk op Civilization, en gaat At the Gates heten.

Lees verder →    0 reacties    -----

Nieuwe uitbreiding voor Civilization V ontdekt?

30 januari 2013 | Chris in Civ V: Nieuws

In de Steam game database is een beschrijving toegevoegd van wat mogelijk een nieuwe uitbreiding betekent voor Civilization V. De omschrijving is "Expansion - One World Content". Firaxis noch 2K hebben dit nieuws bevestigd.

Dit zou dan de tweede uitbreiding zijn (naast Gods & Kings) voor dt spel (naast alle los uitgebreide DLC's).

Lees verder →    0 reacties    *****


Sulla speelt als Willem van Oranje

29 december 2012 | Chris in Civ IV: Video's

Sulla, een zeer bekende Civilization 4 aanhanger (hij heeft o.a ook meegewerkt aan de ontwikkeling van Civilization 4, en heeft een uitgebreide website), heeft een potje Civilization 4 BtS opgenomen en online gezet op YouTube. Het zijn 19 aflevering van gemiddeld een uur, dus neem er de tijd voor  :) .

Extra detail is dat hij speelt als Willem van Oranje, en zijn best doet om alle Nederlandse stadsnamen correct uit te spreken.

Lees verder →    0 reacties    -----

Kerstcadeau van Amazon: Civ V en IV compleet me...

23 december 2012 | Chris in Civ V: Nieuws

Bij amazon.com is nu een aanbiedling waarbij je 3 spellen voor de prijs van nog geen 1 spel krijgt. Namelijk Civilization V inclusief de uitbreiding Gods and Kings, Civilization IV met alle uitbreidingen én de hele Stronghold serie!

Samen voor 19 dollar bij Amazon.com als de 2K Strategy Super Pack. Je schaft het aan als downloads, dus geen enkel probleem dat je het in Amerika aanschaft.

Lees verder →    0 reacties    -----


Civilization 5 Herfst patch hotfix

22 november 2012 | Chris in Civ V: Nieuws

Een nieuwe hotfix is vrijgegeven om een paar problemen te verhelpen die geintroduceerd waren bij de laatste patch, o.a. problemen met bepaalde grafische kaarten en "pathfinding" fouten. Zie voor de volledige lijst CivFanatics.

Lees verder →    0 reacties    -----

Civilization 5 Herfst patch is uit (1.0.2.13)

6 november 2012 | Chris in Civ V: Nieuws

De langverwachte grote patch is uitgebracht door Firaxis, en te downloaden via Steam.

Zie http://store.steampo...tes&appids=8930 voor de (enorme) lijst met veranderingen, onder andere ondersteuning voor Windows 8 en touch screens.

Lees verder →    1 reacties    *****


Nieuwe patch voor Civilization V

25 maart 2011 | Chris in Civ V: Nieuws

Firaxis heeft een nieuwe patch (Patch 1.0.1.217) uitgebracht met een heleboel grote en kleinere veranderingen om het spel beter uit te balanceren. Download via Steam zoals altijd. Quote van Dennis Shirk (producer Civ V Firaxis) The upcoming patch wi...

Lees verder →    0 reacties    -----

Aanbiedingen